Everts Čikunovičš

5 gadi, Rīga

Esmu Everta mamma, viņš tikai sāk iepazīt lasīšanu. Gribu viņam ierādīt lasīšanas prieku. Tāpēc nolēmu viņu pieteikt. Everts piekrita piedalīties stafetē.

Iesniegtās recenzijas

Toto atkož noslēpumu

Zane Zusta

1. uzdevums. Kā Tu reklamētu un ieteiktu grāmatu saviem draugiem!

Grāmatā daudz bildes, man patika kucēns un medūza. Man patika kopā ar mammu lasīt.

2. uzdevums. Iedomājies, ka esi literatūras kritiķis!

Everts kas tev patika grāmatā? Everts:Man bija smieklīgi, ka Toto daudz slapinājās aiz prieka un aiz bailēm un aiz skumjām. Kas vēl tev palika atmiņā no grāmatas? Everts:Tas, ka Toto tik ļoti ilgojās pēc Paula, ka pieslapināja mājās purvu. Bija smieklīgi, ka viņš tā centās un atnāca kaimiņiene un visu saslaucija. Everts vai tu saprati par noslēpumu, ko Toto atklāja? Everts :es nesapratu, bet tas noteikti nebija par peļķītēm? Es:Jā, nebija gan... Es: Vai tu saprati, ka viņam bija skumji un viņš ilgojās. Everts :Tad, kad viņš domāja un smilkstēja? Es:Jā. Everts :Es sapratu, ka ja domā, domā daudz un dikti, tad var piedomāt klāt. Es :Vai tev patika? Everts :Jā, man patika, tikai ik pa brīdim aizmirsu, kas iepriekš bija rakstīts. Labi, ka tu man mamma pastāsti šo grāmatu.

3. uzdevums. Uzzīmē filmas pirmizrādes afišu par izlasīto grāmatu!

Bils un sapņu eņģelis

Lūsinda Railija, Harijs Vitekers

1. uzdevums. Kā Tu reklamētu un ieteiktu grāmatu saviem draugiem!

Mēs ar mammu izdomājām saukli,, Acis tumsā,,. Everts:draugi droši var lasīt, tikai šī grāmata sākumā būs ļooti biedējoša. Bet tur būs arī beigās labi un tad nemaz vairs nav baisi. Tur raksta, ja jā bail ir jāprasa eņģeļiem palīdzību. Grāmata ir laba man patika lasīt kopā ar mammu un mazā māsa arī klausījās.

2. uzdevums. Iedomājies, ka esi literatūras kritiķis!

Everts, kas tev patika? Man patīk tās acis tumsā, Man bija daudz vairāk nekā mazliet bail. Everts, kā sajūties kad uzzināji, kas tās par acīm? Man vairs nebija bail un īsti es pat nebaidījos. Man gribējās samīļot mazos putniņus. Ko tu domā par sargeņģeli Liktenibu? Es, kad man bail, man jāprasa viņai palīdzību un kad viņa sadzird, viņa atnāk un aizdzen prom sliktos sapņus. Kas vēl tev patika grāmatas? Man patika, ka saimnieks brauca ar sarkano traktoru. Man patika, ka Bilam bija vilcienu tasīte. Es arī sev tādu gribētu. Man patika kopā lasīt.

3. uzdevums. Uzzīmē filmas pirmizrādes afišu par izlasīto grāmatu!