Mikus Kumarins

5 gadi, Jūrmala

Mani sauc Mikus. Man ir 5 gadi. Man visvairāk patīk spēlēties dārzā. Man patīk kad man lasa stāstus un pasakas. Vēl man patīk spēlēties ar brāli Ernestu un māsu Natāliju. Viņi arī piedalās stafetē.

Iesniegtās recenzijas

Stāsts par mazo Susuriņu, kurš nevarēja aizmigt

1. uzdevums. Kā Tu reklamētu un ieteiktu grāmatu saviem draugiem!

Reklāmas sauklis: Katram ir savs īpašais veids kā aizmigt! Es šo grāmatu ieteiktu saviem draugiem lasīt pirms miega jo tā ļoti nomierina un tur nav strauju pavērsienu. Vēl es ieteiktu šo grāmatu lasīt maniem draugiem tad ja viņi ir nobijušies, uztraukušies vai nevar aizmigt jo tā viņus nomierinātu. Bet pat ja mani draugi nav nobijušies, uztraukušies vai nevar aizmigt, es tāpat viņiem iesaku šo grāmatu jo no tās viņi uzzinās cik ilgi guļ susuri, cik ir dažādu veidu kā aizmigt...

2. uzdevums. Iedomājies, ka esi literatūras kritiķis!

Mani mīļākie grāmatas varoņi ir - Susuriņš un Putniņš. Man patika Susuriņš jo viņš nevarēja aizmigt un meklēja palīdzību. Man patika Putniņš jo viņs skaisti dziedāja un mācēja lidot. Es uzzināju to, ka nav tāda vienāda veida kas visiem palīdz aizmigt. Katram ir savs īpašais veids kas palīdz aizmigt. Kādam palīdz aitiņu skaitīšana, kādam jauku domu domāšana, kādam pasaciņas lasīšana... Manuprāt autores vēlējās parādīt dažādus veidus kā aizmigt. Man grāmata patika. Tā bija mierīga, jauka un nomierinoša.

3. uzdevums. Uzzīmē filmas pirmizrādes afišu par izlasīto grāmatu!