Emīlija Tiltiņa

7 gadi, Sigulda

Mani sauc Emīlija. Es dzīvoju Siguldā. Man patīk zīmēt un piedalīties dažādos konkursos un izaicinājumos. Es apmeklēju mūzikas skolu un spēlēju klavieres. Vēl es eju Mini studijā, kur mācos zīmēt un gleznot. Man ir brālis Tomass un māsa Elza. Es ceru, ka man veiksies grāmatu lasīšanas stafetē.

Iesniegtās recenzijas

Pelēns, vārdā Mīka

Mets Heigs

1. uzdevums. Kā Tu reklamētu un ieteiktu grāmatu saviem draugiem!

Reklāmas sauklis - "JO SIERĀ IR SPĒKS!" Iemesli - 1. Jo grāmatā ir smieklīgas ilustrācijas; 2. Jo galvenie varoņi darīja nedarbus; 3. jo grāmata bija notikumiem bagāta, gribējās ātrāk uzzināt, kā notikumi beidzas;

2. uzdevums. Iedomājies, ka esi literatūras kritiķis!

Man patika, ka grāmatā bija aprakstītas varoņu attiecības, gan draudzība, gan strīdi. Man nepatika, ka grāmata bija tik īsa un man nepatika troļļu dziesmas vārdi. Manuprāt, autors vēlējās pateikt, ka mūsu pasaule ir maģiska un mums ir jādomā ne tikai par citiem, bet arī par sevi. Grāmatā bija interesanti varoņu vārdi.

3. uzdevums. Uzzīmē filmas pirmizrādes afišu par izlasīto grāmatu!

Spoku birojs. Atgadījums ar mistisko saldumu spoku

Kristīne Olsene, Moa Vallīna

1. uzdevums. Kā Tu reklamētu un ieteiktu grāmatu saviem draugiem!

Sauklis - Hej, nāc iepazīsties ar saldumu spociņu, jociņu un pagaršot marcipānu!

2. uzdevums. Iedomājies, ka esi literatūras kritiķis!

3.iemesli (pie 1.uzdevuma) - 1.Ja reizēm gribas kautko bailīgu un spocīgu piedzīvot; 2. Jo grāmatā ir foršas ilustrācijas; 3. Jo nevienu reizi es nebiju sastapusi saldumu spoku. Recenzija - Man patika, ka grāmata bija par spokiem un saldumiem. Man patika, ka viss bija pilns ar noslēpumiem. Man nepatika, ka vectēvs Nikodēmuss klausījās skaļi mūziku un necēla telefonu, kad Kalle un Elsa zvanīja pēc palīdzības. Autors laikam gribēja parādīt, ka vecos veikalos var atklāt interesantas un jaunas vietas, kas līdz šim nebija atklātas. Un bērni kopā ar saviem vectēviem ir viena lieliska komanda.

3. uzdevums. Uzzīmē filmas pirmizrādes afišu par izlasīto grāmatu!