Rebeka Evelone

6 gadi, Cesvaine

Mani sauc Rebeka. Man ir seši gadi. Man garšo karameļu saldējums. Man patīk lasīt grāmatas, dziedāt, dejot, sportot un draudzēties ar citiem bērniem. Manas mīļākās krāsasir gaiši zila un gaiši violeta. Šajā vasarā ļoti ceru aizbraukt uz jūru, salasīt gliemežvākus, un mīkstos kociņus. Septembrī sākšu mācīties pirmajā klasē.

Iesniegtās recenzijas

Toto atkož noslēpumu

Zane Zusta

1. uzdevums. Kā Tu reklamētu un ieteiktu grāmatu saviem draugiem!

Vai Tev ir kaut kas ko Tu esi vēlējies. Vai esi vēlējies mājdzivnieku? Suni? Kaķi? Zelta zivtiņu? Man tā bija vienu dienu atbraucu no bērnudārza un mājā mani gaidīja jauns draugs -suņu meitene Brenda, kopš tās dienas mēs pavadam kopā nu jau 4 gadus. Gribi zināt kāds ir Paula un viņa drauga Toto stāsts izlasi grāmatu un uzzināsi kapēc sunīts taisa mazus ezeriņus, kapēc sunīts Toto bēdājās un ja tiešām Tu arī gribi sunītī draugu cik daudz rūpju un mīlestības viņam vajadzēs.

2. uzdevums. Iedomājies, ka esi literatūras kritiķis!

Man nepatika kad puisis nonāca slimnīcā. Man patika kad beigās puisis māja tika atpakaļ pie Toto un Zīles. Patika grāmatas vāks un visi zīmējumi grāmatā. Domāju kad tante kas sarakstīja grāmatu gribēja pavēstīt kad sapņi lieli vai mazi ja ļoti tam tic tad piepildās.

3. uzdevums. Uzzīmē filmas pirmizrādes afišu par izlasīto grāmatu!

Stāsts par mazo Susuriņu, kurš nevarēja aizmigt

1. uzdevums. Kā Tu reklamētu un ieteiktu grāmatu saviem draugiem!

Tev vakarā mamma liek iet gulēt, un Tev negribas? Jā, man arī. Un man nenāk miegs! Zini, es nesen izlasīju grāmatu par susuriņu kurš nevarēja aizmigt, viņam bija jāiet gulēt uz veseliem septiņiem mēnešiem. Izlasi arī Tu šo grāmatu un uzzinādi dažādus veidus kā aizmigt susuriņam ieteica citi zvēri, katrs aizmieg savādāk. Un kā aizmiedz Tu?

2. uzdevums. Iedomājies, ka esi literatūras kritiķis!

Šajā grāmatā man patika dažādie veidi kā stāstija kā aizmieg dažādi dzīvnieki. Patika skaistie zīmējumi, burti un vārdi. Patika susuriņš, lapsa, lakstīgala, pūce un citi dzīvnieki. Man grāmatā nepatika kad pūce uztaisija biresmīgo ēnu, un vēl nepatika kad susuriņš nevarēja aizmigt.

3. uzdevums. Uzzīmē filmas pirmizrādes afišu par izlasīto grāmatu!